Medlemskap

För att bli medlem i Göteborgs amatördykarklubb så betalar man in medlemsavgiften, som för närvarande är 600 kr per kalenderår. Om du redan har medlemskap i annan SSDF förening är avgiften 360:-. I medlemskapet ingår medlemskap i Svenska sportdykarförbundet.

Medlemsavgiften betalas in på klubbens bankgiro 5977 – 6823. Glöm inte att ange ditt personnummer i meddelandefältet och skicka kontaktuppgifter till om du är ny medlem eller om uppgifterna har ändrats.

Det går även bra att Swisha in avgiften på 123 394 22 73 (ange personnummer i meddelandefältet).

Den som betalt medlemsavgiften får följa med ut på våra utfärder och aktiviteter med vår dykbåt, Stålnabb för ynka 250:- per dag. Icke medlem får åka med för 350:- per dag. Helgutfärder och dykveckor har olika priser beroende på upplägg och annonseras i samband med aktiviteten.

Göteborgs amatördykarklubbs mål är att inte bara åka ut att dyka utan vi ser också till hela skärgårdsupplevelsen och båtlivet. Vi tar oss tid att prata, fika och hjälpa varandra medans vi stävar fram genom skärgården. Det innebär även att vi hjälps åt med att förtöja båten och att hålla henne i god kondition. Var och en efter sin förmåga.

För att framföra vår dykbåt Stålnabb kräver vi att man är medlem, samt har både kustskepparbevis och dykcertifikat. Dessutom skall man visa för våra skeppare att man har ett gott omdöme och att man kan sköta vår båt. Vi är måna om vår båt eftersom den har sådan central betydelse i vår verksamhet. Dessutom är den större och tyngre än vanliga fritidsbåtar och har en del egenheter som en skeppare av vår båt bör vara medveten om. Klubbens ambition är att medlemmarna genom att aktivt delta i våra aktivititer skall komma en bra bit på vägen.

Är du intresserad av att bli medlem i Göteborgs Amatördykarklubb och vill vara med på våra kommande aktiviteter så kontakta oss gärna. Då kan vi lägga upp dig på vår gästlista så hör vi av oss när vi har någon dykaktivitet på gång. Gå även gärna med i vår Facebookgrupp.

Lämna ett svar